Obsedantne kom. porucha

Chci se zeptat jak poznam jestli trpim okp nebo obyčejnou depresi.Provazej i depresi vtirave myslenky prikladu ublizi manželce.Je to u me jen otravna myslenka nikdy bych ji neublizil.Mam s manželkou 10 lety perfektni vztah.Naopak mam spis o ni strach.Bral jsem na to arketis a ten mi zabiral ale bohužel spatne vedlejsi ucinky.Ted jsem dostal apo moclob ještě nezabral. Beru ho 14 dni a porad mi je stejne...Nevite jak ucinny lek je apo moclob?

Odpověď odborníka:

Milý Davide. Vaše otázka je něco,co Váš nikam neposune.Slovíčkaření nechejte těm,kteří se posunout nechtějí:-) Chcete li dosáhnout úlevy a dlouhodobě uspokojivého stavu ,je nutno hledat terapeuta,kterému se svěříte se vším všudy a on Vám ukáže cestu,kudy jít dál-bez medikamentů. Toho nejlepšího najdete na http://www.patricieanzari.cz/kontakty Přeju Vám hodně štěstí a smysluplnou cestu vpřed. S pozdravem a poděkováním za důvěru Petr Jugas Můj e mail: mens-sana@seznam.cz

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x