Oči

Dobrý den, mám dotaz. V prosinci jsem si zlomila nohu a byl mi naordinován Warfarin 5mg.4.1. jsem skončila na interním oddělení s Dg.Masivní hematurie s anemizací předávkování Warfarinem (dán jako preventivní zajištění při sádrov fixaci pro frakturu hlezenního kloubu PDK). Stihla jsem i ledvinovou koliku. Propuštěna jsem byla 10.1.t.r.Podle zprávy mi byl podáván Kanavit, infuzní terapie se spasmolanalgetiky, Dicynon. Dostala jsem 12 fyziologických roztoků Viaflo.Důvod proč žádám radu je ten, že od včerejška (14.1. vidím v oku občas stříbrný proužek - bliknutí. Nejdříve jsem si myslela, že se mi hnuly brýle a odráží se mi síla skla brýlí v oku...(Mám multif.brýle - dálka +3,5 SPH, blízko +5,5sph).Jenomže když jsem si je pak sundala, problém neustal a ráno se to zopakovalo. Hlaně při mrknutí.Momentálně mám klid, ale nerada bych něco zanedbala. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prosím, objednejte se raději na oční vyšetření na oční ambulanci, nelze nic bližšího podle popisu usuzovat, je potřeba oči vyšetřit! Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lázně astmatikům prospívají
Články: Lázně astmatikům prospívají
Lázeňská léčba je u astmatu...
Pásový opar zanechává jizvy – hlavně u lidí, kteří o pokožku nepečují
Fibromyalgie (1. díl)
Články: Fibromyalgie (1. díl)
Fibromyalgie je stav...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: