Očkování proti žloutence

Dobrý večer,mohu nechat očkovat 17ti měs. syna když má zelenou rýmu a kašel?Pořád nás to trápí a doktorka ho chce i přeočkovat na pneumokoka.Pneumomoka dostal s Hexou jako mimi.Do kdy musí být přeočkován?Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při akutním onemocnění, jaké popisujete, se obvykle neočkuje. Očkovat se dá cca dva až tři týdny po odeznění onemocnění, když je zdravotní stav dítěte stabilizován v pořádku. Z dotazu jsem nepochopila, kdy očkování proti pneumokokovi bylo synovi podáno poprvé, nicméně by měl být přeočkován zhruba do dvou let věku (tj.řádově do asi roku od poslední dávky, ale to Vám přesně poví jedině Vaše paní doktorka podle proběhlého očkování u syna, určitě se jí zeptejte).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: