Oddálení menstruace

Dobry den, za mesic jedu na dovolenou a bohuzel mi presne do stejneho terminu vychazi menstruace. Driv jsem brala na upravu cyklu Norethisteron, mam ho jeste doma. Je mozne si s jeho pomoci menstruaci odlozit, kdyz dlouhoudobe uzivam antidepresiva Mirtazapin + Rivotril? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Domnívám se že ano ale bylo by vhodné to konzultovat s psychiatrem Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: