Oddálení menstruace

DObrý den, rozhodla jsem se pro oddálení menstruace pomocí antikoncepce Sunya. Beru již druhé plato bez přestávky a zajímalo by mě zda tzv. špinění nebo lehké krvácení z průniku značí, že je antikoncepce méně spolehlivá nebo je to při oddalování menstruace standartní jev a antikoncepce je plně spolehlivá i v době špinění? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte tablety pravidelně, bez zapomínání, není špinění příznakem snížení účinku antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: