Odloucena placenta

dobry den, vcera jsem kvuli krvaceni jela na pohotovost. tam mi doktor diagnostikoval zanet v pochve a dle UZ toto- grav. 7+5, placenta na horni stene, na dolni stene odloucena 5x 22 mm. bez aktivnich toku. kdyz jsem se ho zeptala jake je to riziko pro plod, neodpovedel mi. jsem vydesena,nevim co ocekavat:-(

Odpověď odborníka:

V tam malé graviditě není možné přesně stanovit prognózu,odlučování nemusí pokračovat a těhotenství se může normálně vyvíjet dále,horší situace by byla, kdyby se odlučovaní zvětšovalo, ale to ukáže až kontrolní ultrazvuk, když by jste začala krvácet,zajděte na kontrolu bez prodlení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: