Placenta

Dobrý den, chtela jsem se zeptat jestli je možné odloučení placenty zachvatem smíchu. Jsem ve41tt a dnes jsem se tak smala že se mi úplně pnulo břicho pak ztvrdlo. Mám placentu na predni stěně. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to velmi nepravděpodobné pokud nekrvácíte a normálně cítíte pohyby. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x