Odškodnění

Jsem po operaci hydrokely Což je banální operace - jen se nařízne, vypustí. Ale operaci úplně dokonili. Vypadá to ještě hůř než předtím, takžé uplne selhani. Sice původní problem odstranili, to jo, ale způsobili s tim jeste horsi. Šel jsem tam jen z hlediska vizualniho napravení a oni mi ho jen zhoršili, ba i zhoršili o trošku zdravotní stav. Prakticky když zatnu sval na prave noze nebo proste se rozhodnu jit v pred, tak varle vyskočí automaticky samo nahoru k tělu a drží tam, což mám pocit ovlivnuje teplotu varlete a tím padem ničí spermie, nemam pravdu ? Proto se ptám. Pokud bych šel na přeoperaci, mám nárok na odškodné ? lze specifikovat muj problem?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, co se týká vizuálního efektu, tak zhojení rány nikdo neovlivní. Je to jen na Vašem těle. Nějak si nedokážu představit, jak hrozně to vypadá. Měl byste tam mít prostě jizvy. Co se týká varlete, tak je normální, že se pohybuje. Pokud se nepohybuje mimo šourek, tak je to v pořádku

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: