Opary v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem v pátém měsíci těhotenství a tak zhruba každý měsíc se mi vytvoří opar na rtu. Nemůže to mít vliv na miminko? Děkuji za odpověď. S pozdravem Kamila

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opar na tváři pro miminko spíše rizikový není. Horší je to s genitálními opary, které mohou miminko při porodu ohrozit nákazou.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: