Opar v těhotenství

Dobrý den, je nějak nebezpečný opar v těhotenství? Jedná se o 4.-5. měsíc těhotenství. Nejedná se o první infekci, na opary již trpím déle. Může se nějaký dostupný prostředek na opary? Mast, náplasti, ...? Jaké. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Opar v těhotenství, pokud není na genitálu v době porodu, není nebezpečný. Náplasti na opary pouižít můžete, masti s acyklovirem raději ne.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x