Operace

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor. Mám zjištěné uzle na štítné žláze s výsledkem PL 11 ml dorsálně počínající nodulizace, isoch.uzlík 6x6x5 mm LL 16 ml paraistimicky nepřesně ohran.uzle nižší echogenyt s centr. dutinkou a hypervaskul.leme 22x20x13 mm - 3ml, nad ním uzlík 11x10x8 - o,4ml. Extranodul.parenchym nehomogenní, nižší echogenity. patalogické uzliny ani zvětšná příšt. tělíska nediferencují. Byla jsem na punkci 7/09. Polynodosní eufunkční struma,praecip.LL,dominantní uzel v LL 3ml,cytologicky benigní,celkmvolum 27 ml. Hodnoty TSH 1,1 mU/l, fT4 14 pmol/l. Ráda bych se zeptala na Váš názor, zda je nutná operace či ne. Beru Letrox 50 ug 2xdenně. Děkuji Vám předem za Vaši odpověď. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, jak jste aktuálně kompenzovaná a zda Vám medikace zabírá. Doporučuji proto konzultaci u ošetřujícího endokrinologa. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x