Operace kolene

Dobrý den! Pane doktore-paní doktorko! Již jsem měl dotaz ohledně rizik při synovektomii,jenže jsem neuvedl,že se jedná o pravé koleno.Stále se mně v něm tvoří tekutina,což jsem nikdy do svých 60ti let nepoznal.Operace se obávám z možných následků,důsledkem čehož může být ztráta zaměstnání.Nejraději bych na operaci nešel,jenže nevím,jestli se tekutina časem vstřebá nebo zda její neodstranění může vést k nějakým zdravotním komplikacím.Proto prosím o radu-mám počkat,až se tekutina vstřebá anebo operaci raději neodkládat?Děkuji za radu a přeji pěkný víkend (i když předpověď není optimistická) Zdraví Frant.Marek,Ing.,Olomouc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, operaci bych doporučoval neodkládat. Platí totiž, že u těchto typů operací přínos vždy převáží možná rizika. Co se výpotku v koleni týče, doporučoval bych konzultaci u lékaře. Hezký den.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: