Otázka na lékaře

Dobrý den,Mám revma,užívám Medrol,měla jsem špatné jaterní testy proto užívám Flavobion.Poslední dobou mě bolí kolena a vůbec klouby,tak jsem se chtěla zeptat jestli můžu brát třeba Proenzi nebo něco podobného,co by mi pomohlo.Děkuji Hofbauerová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše tyto stavy konzultujte s vaším ošetřujícím revmatologem - je nutno udělat kontrolní testy z krve, zda je vaše nemoc stabilizovaná a nebo se mírně třeba zhoršila. Proto nevyhazujte peníze (tyto prostředky jsou myšleny spíše jako prevence změn na kloubech, když nejsou ještě nemocné), pokud je nemoc "rozjetá" neboli aktivovaná, pomůže pouze úprava dávky léků a nebo přidání dalšího léku do kombinace, která je už velmi ůčinná. Nebojte se, informujte lékaře a bude vám pomoženo, určitě se vám bude věnovat. Pro další infomace doporučuji prostudovat si podrobně stránky www. revmaticke-nemoci.cz Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: