Otazka na otěhotnění

Omlouvám se jestli jsem trefil špatné téma problému.. ale nevěděl jsem co jiného vybrat. Můj probém je spíš otázka, ohledně otěhotnění mé partnerky. Měli jsme spolu sex kde nedošlo k zasunutí penisu do pochvy, ale šlo jenom o přejíždění.. a vyvrcholení mimo parnerčinu pochvu. Má otázka zní zdali by se z tohoto konání dalo otěhotnět.. i po tom co si jí parnerka důkladně utřela..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i zde je, i když ne velké, riziko otěhotnění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: