Otázka na možnost otěhotnění

Dobrý den. Chtěla jsem se jen optat, už je to tak měsíc co jsem po pěti letech vysadila hormonální antikoncepci. S přítelem od té doby používá prezervativ, jenže jednou se nám protrhl. Přítel si toho okamžitě všiml a přestal. Nedošlo ani k ejakulaci. Je možné že bych byla těhotná z tzv. "kapiček touhy"? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud byla preejakulační tekutina, otěhotnět byste mohla. Vyčkejte na cyklus, pokud se dostaví v termínu, je vše v pořádku, pro vaši jistotu si můžete udělat po menstruaci test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: