Otěhotnění..

Dobrý den, chtěla jsem se prosím Vás zeptat.S přítelem se snažíme třetí měsíc o miminko. Může částečná závislost na nosních kapkach omezit otěhotnění?Zatím se nam nedaří..antikoncepci jsem vysadila koncem září. Děkuji za odpověd..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 3 měsíční snažení ještě nelze považovat za neúspěch. V nosních kapkách taky nevidím problém.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Alkohol a chřipka
Články: Alkohol a chřipka
Tradiční "chlapské" rady...
I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Články: I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Lidé s menším vzrůstem sice...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Články: 5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Máte-li propíchnuté uši...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x