Otehotnenie po interupcii

dobry den, chcela by som sa opytat aka je pravdepodobnost otehotniet po interupcii. Mala som ju v 9tt pred cca 3. tyzdnami. 2t som spinila a dnes (koniec 3 tyzdna) som mala pohlavny styk (prerusovany) chcela by som len vediet ci je vysoke % na mozne tehotenstvo

Odpověď odborníka:

Gravidita není vyloučena,protože v dalším cyklu po interrupci může dojít k ovulaci,pokud by menses do 5-6 týdnů po výkonu nepřišly udělejte si raději gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: