Otěhotnění s genitálním oparem

Dobrý den, momentálně už je to asi rok co se pokoušíme otěhotnět. Už asi deset let trpím genitálním oparem, udělá se mi tak jednou do měsíce. Chtěla bych se zeptat jestli to nemůže bránit v otěhotnění. Nemyslím konkrétně při výsevu, ale celkově když mám v sobě ten vir. Děkuji za opověď.

Odpověď odborníka:

Nikoliv, na otěhotněné genitální opar nemá vliv. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: