Otok a bolest kolenního kloubu po úraze

Pře dvěma dny, jsem si vykloubil koleno. Byl jsem u doktora, který mě poslal na rtg, po rentgenu mi bylo řečeno, že mám nejspíše utrhlý vaz v koleni a zlomenou kůstku u toho vazu ale že to není na rtg zřejmé, tak mě poslali na CT. Po CT mi bylo řečeno, že tam nic utrhlého není a že to mám jen podvrtnuté a natažené vazy. Nicméně koleno mám hodně oteklé a mám oteklé i stehno z vnitřní strany, když jdu např. na záchod o berlích, tak mě z vnitřní strany kolene a stehna silně štípe. Myslíte že je to normální nebo bych si měl zajít znovu na rtg?

Odpověď odborníka:

Hezký den Martine, máte-li koleno i stehno oteklé, bude jistě vhodné navštívit ještě jednou Ortopedii, byla Vám provedena punkce kolenního kloubu, jakou barvu měla tekutina, kterou lékař vypunktoval? Bude tedy nutné ještě jednou posouzení stavu kloubu, spíše než rentgen doporučím magnetickou rezonanci. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Odpověď | Od: Martin | 12.6.2016 13:08
Žádnou punkci mi nedělali, jen
zkoušeli jestli s kloubem mohu hýbat
, poslali mě na rtg a pak na CT, dnes
už to bolí méně, akorát mi přijde, že
mám stehno více oteklé.:(
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x