Otok bradavky po odstranění mateřských znamének

Dobrý den,prosím o odpovědˇ-manžel měl před 4 týdny odstrněna 2 mateřská znaménka nad pravým prsem.Histologie je v pořádku.Může otok klem bradavky souvist s tímto zákrokem?Je nebolestivý.Místo není zarudlé.Manžel má 62 let,je nevidomý.Máme s problémem navštívit přímo mammologa?Jsme na chatě mimo Brno,proto se tážu.Děkuji předem za odpověd´.Milena.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otok kolem bradavky by s proběhlým odstraněním mateřských znamének souviset jistě mohl, nicméně po 4 týdnech by spíše již měl odeznívat a mizet. Pokud tomu tak není, kontaktujte primárně spíše lékaře, který znaménka odstraňoval. Eventuální mamologické vyšetření by následovalo, pokud se jiná příčina otoku vyloučí.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: