Otok dásně

Již 5 měsíců mám oteklou dáseň nad umělým můstkem,byla jsem s tím u zubaře,vlastně u dvou a bylo mi řečeno že je to zánět dásní,můstek je prý špatně položen,jenže mám ho už cca 8 let,a problémy nastali až teď,co mě ale trápí,dočetla jsem se na internetu,že otok dásně může znamenat leukémii,a mě se to vůbec nehojí,mám hrozný strach,byla jsem tedy u obvodní lékařky,nechala jsem si nabrat krev,dělala mi KO,crp,glyk a hematologii,vše mám prý v pořádku,strašně se ale bojím,mám 2 děti 19 měsíců po sobě a kojím,prý to může být i hormony,moje zubařka to ale nijak neřeší.Hrozně se bojím,pořád na to myslím.Co si o tom,myslíte?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Majo, pokud odběry krve byly v normě, nemusíte se leukemie obávat. Nejspíše se může jednat o reakci dásně na můstek. Měla byste svůj problém řešit se svým zubařem. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: