Otok na prsteníčku k nártu a zarudnutí

Nemám žádnou zlomeninu ani naražení ani nějaké přemožení chodidla a vznikl mi otok od prsteníčku k nártu a zarudnutí.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Tondo, přeji Vám dobrý den! Ve Vašem případě naprosto není možné na dálku stanovit diagnozu. Navštivte svého praktického lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Snížit rizika spojená s cílenou léčbou může i sám pacient
Články: Snížit rizika spojená s cílenou léčbou může i sám pacient
Ačkoliv je biologická léčba...
Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Články: Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Myslíte si, že rýmu stačí...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Lidé s depresemi více kouří
Články: Lidé s depresemi více kouří
Někteří odborníci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: