Otok na penisu po sexu

Měl jsem delší sex s přítelkyní a 2 hodiny po sexu se mi na penisu, kousek pod žaludem, objevil menší podélný otok, na dotek jakoby tvrdý a nebolí to. Je to něco vážného? A jestli ne tak za jak dlouho to zmizí? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zřejmě půjde jen o zhmoždění měkkých tkání penisu. Sex do zhojení vynechejte. Buďte co nejvíce v klidu a otok by měl do týdne odeznít.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Otok | Od: Roman | 17.11.2013 02:40
Také to stejné po delším sexu a pote kdyz se chtelo
opakovat jsem si vsiml pod zaludem po obvodu
zvetseni tak o 2-3cm neboli to ale vydesilo me to
tak davam chladit a uvidim rano. Díky
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: