Otok po antibiotikach

Hezký den, od úterka mám pomĕrnĕ tĕžkou anginu, vsude v puse mam čepy(i na jazyku), dostal jsem na to ve ctvrtek antibiotika ospen 1500 a to 4x denne po 6 hodinach. Jenze kdyz si je vemu otece mi zadni cast pusy, okolo moudraku ve spodni casti, nemohu poradne jist, protoze mi osmicky rezou tu nafouklou dasen. Jsem alergicky na antibiotika? Nikdy se mi po nich tohle nestavalo. Je mozna zmena antibiotik? Omlouvam se za hacky pisi na mobilu. Jakub

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otoky mohou být projevem alergické reakce - jak na užívaná antibiotika, tak i např. na jiné léky, vitamíny , které užíváte. Pokud je opravdu souvislost projevů s požitím Ospenu, tak bych raději antibiotika změnila po konzultaci s Vaším lékařem.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x