Otok pod žaludem

Dobrý den, před třemi dny jsem byl na částečné obřízce a po zákroku jsem si všiml, že se mi pod žaludem objevil jakýsi otok nebo výrůstek. Ostatní otok pomalu ustupuje. Nevím přesně o co se jedná. Chtěl bych se zeptat, zda je to v pořádku, nebo mám jít předčasně na kontrolu, termín mám za dva týdny. Jsem z toho trochu nervózní. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by jít o neškodný pooperační otok. Pokud ta oteklá část není zaškrcená a bude mít zdravou vitální barvu, tak není potřeba časnější kontrola. Od otoku pomohou ledové obklady. Rovněž by měl otok zmizet při kompresi (stisknutí) otoku

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření – zabiják sexuální touhy
Články: Kouření – zabiják sexuální touhy
Pravdou je, že kouření může...
I příjemná vůně může spustit migrénu. Lze se jí ale vyhnout
Vaření v páře ocení nejen vaše střeva
Články: Vaření v páře ocení nejen vaše střeva
Nemocní s nespecifickými...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nejčastější zranění při běhu
Články: Nejčastější zranění při běhu
Běh je pro některé lidi...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: