Otok pod levým prsem

Dobrý den. potřeboval bych poradit. Mám problémy s levou lopatkou,při určitých pohybech mě zabolí na levé straně pod lopatkou. A vytvořil se mi otok pod levým prsem. Vyšetření prsu na sonu a rtg nic nenašli a řekli mi,že je to důsledek tahání těžších břemen a že nějaký úpon mezi žebry nevydržel. Mastě,rehabilitace nepomohli k tomu,aby to zmizlo. mám to nechat být nebo otravovat dále doktory. Připadám si pak u nich jak kdybych je otravoval a nevěřil jim. Pravda je,že jsem měl problémy s břichem a páteří z důvodu tahání těžkých břemen. To jsem teď omezil. Mám ještě podstoupit nějaké vyšetření nebo to nechat být. Děkuji za radu. Fajmon

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste tahání břemen omezil, je možné, že se tělo zregeneruje a vše se upraví. Pokud by problémy přetrvávaly, otok nemizel nebo se zvětšoval, lékaře navštivte, vždyt proto tam jsou, je to jejich chleba, aby nacházeli pro pacienty řešení a úlevu od problémů. Je možné, že se dostanete ke kvalitním rehabilitačnímu pracovníkovi a bude po problémech, jen jej najít. Navrhovala bych vám opakovat návštěvu na rehabilitaci s podrobným vyšetřením a možností místního ovlivnění otoků a bolestí / využití různých léčebných technik, které jsou dnes k dispozici - diadynamik, elektorforéza apod....rozhodne lékař na základě vyšetření/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: