Otok předkožky

Dobrý den, jsem na dovolené v Chorvatsku, v pondělí jsem večer delší dobu masturboval. V úterý jsenm si všiml, že je předkožka trochu nateklá (zvětšená), ale šla přetáhnout přes žalud, nic nebolelo. Dnes je ale předkožka nateklá ještě více, už nejde vůbec přetáhnout. Močit mohu, nic nebolí. Do Česka se vracíme v sobotu. Je nutné tu akutně vyhledat urologa, nebo bude stačit doktor až u nás, pokud otok neodezní? Mohu zatím něco udělat pro zmenšení otoku? Děkuji za radu. Filip.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle mě Vám otok do několika dnů ustoupí spontánně a není návštěva urologa nutná vůbec. Pomůže oplachování studenou vodou či ledování (led neaplikujte na kůži přímo, ale přes kousek látky - např. tenký ručník či čistou utěrku).

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: