Otok v třísle

Dobrý den, je mi 20 let a před pár dny se mi v pravém třísle udělal malý otok na pohled není vůbec viditelný pouze po přejetí prstu po něm a na dotek bolí, jinak to vůbec nevnímám ani při žádné námaze kašli či jiných příznaku kýly. Pár dní před tím otokem se mi udělal pasový opar, nemohl by to být důsledek toho oparu? Prosím Vás o radu co by to mohlo být. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nepíšete, kde se pásový opar udělal. Na dálku toho moc nevyřešíme, nemohu vás ani vidět ani oblast prohmatat, nejpravděpodobněji se jedná o malou uzlinku v třísle - ale to je jen můj odhad. Nechte se vyšetřit u obvodního lékaře, pásový opar si léčení rozhodně zaslouží a svěřte se mu se všemi starostmi. Ukažte mu i otok a uvidíte, dostane se vám pozornosti a léčby, když bude nutná...u oparu jistě bude i nezbytná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: