Ovulace, plodne, dny, tehotenstvi

Dobry den, po porodu sem 6mesicu mela predepsanou depoproveru, pote jsem jiv ysadila prisla menzes a celkem dlouha krvacela sem 20dni, tak sem dostala norehisteron na upravu ale mam ho uz 5 mesicu, snazime se od ruhe miminko, ale nejsem si jista jesli mam vubec plodne dny..,,a jesli kdybych otehotnela par dni pred uzivanim norethisteronu, jesli ny s tim byl nejaky problem, ted uz ho zase 3 dny beru.....snazime se od ledna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užití Norethisteronu k úpravě cyklu při snaze o graviditu není vůbec dobrá medikace. Pokud máte zájem doporučuji vám konzultaci v mé ambulanci. Následně provést veškerá vyšetření k zjištění příčin neplodnosti a následně stanovit další postup. Noretisteron bych nahradil Duphastonem. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: