Pane doktore ,mám rs a vý...

Pane doktore ,mám RS a výrůstky na patní kosi , které jsou bolestivé.Bylo mi doporučeno ozáření, jsou i jiné možnosti léčby?Bojím se poničení tkání.

Odpověď odborníka:

Výrůstek se také může odoperovat, pokud máte obavy, měla byste vše konzultovat se svým oš. lékařem, u kterého jste sledována pro RS.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: