Vážený pane doktore, obra...

Vážený pane doktore, obracím se na Vás s mým problémem. Užívám antikoncepci Harmonet.Užívala jsem klasicky 21 tabletek,poté jsem neudělala pauzu a užívala dalších 14, poté jsem přestala a čekala jsem, že se dostaví menstruace. Dnes je to již 5 dní a stále nic.Myslíte si, že to může být známka těhotenství, nebo tím, že jsem využívala více pilulek se mohl menst.cyklus opozdit?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně jste si rozházela hormonální hladiny, antikoncepce se má užívat tak, jak je uvedeno v příbalovém letáku. Ještě vyčkejte, krvácení by se mělo dostavit. nezačínejte užívat žádné další balení, dokud se krvácení neobjeví. Při správném užívání horm. antikoncepce je riziko otěhotnění prakticky nulové.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: