Paréza hlasivky po chřipce

Mám ochrnutou hlasivku po chřipce, podává se 3x denně Milgama a protože přecházel zánět duhovky na téže straně, hledá se v těle zánět. Mezitím mi jeden lékař ORL doporučil hlasový klid a foniatr, abych prováděla cvik na stimulaci vraceče s vyrážením zvuku 3x 40 denně. Nevím, co mám dělat. Dana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně je moudřejší dodržet hlasový klid a na další kontrole na ORL se poradit s lékařem /sdělit mu doporučení foniatra/ a event. at on konzultuje přímo s foniatrem přístup, který on doporučuje. Hezký den

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: