Patní ostruha

Dobrý den, moje matka trpí patní ostruhou na noze. Byla již nemocnici na ozařování a nyní čekáme (a ještě budeme dlouho čekat) zda zabere, ale stále má velké bolesti a nemůže téměř chodit. V květnu se vdávám a obávám se že ona nebude moci ani chodit kvůli té bolesti. Ráda bych se proto zeptala, zda by nemohla dostat nějakou injekci, která by okamžitě zabrala a vydržela aspoň nějakou i když třeba krátkou dobu a nevadila by v kombinaci s ozařováním. Předem děkuji za odpověď. Vodičková

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Je možné provést obstřik ostruhy kortikoidem, záleží ale na tom, zda a kolikrát byl již tento obstřik u vaší maminky proveden. Nevím zda vaše maminka užívá léky na bolest a jakého typu, pokud stále trpí bolestmi, možná by bylo vhodné zvýšit dávku či nasadit silnější lék. Určitě se znovu poraďte s vaším ošetřujícím ortopedem.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ozareni rtg | Od: Monika | 16.12.2014 13:49
Na diskuzní příspěvky lékař neodpovídá.
reagovat
re:ozareni rtg | Od: vlasta | 27.1.2015 11:24
Doporučuji ti vyzkoušet ortopedické vložky do bot
Medicovi. Najdeš je na internetu. jsou určeny přímo
na ostruhu, mně pomohli okamžitě a to jsem
vyzkoušela i obstřiky i rázové vlny. Pokud ti
nepomohou do 30 dnů je můžeš vrátit. S pozdravem
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: