Pdající děloha

Dobrý den, paní doktorko, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, když mi gynekoložka, řekla, že mi padá děloha a sama si jí nahmatám v otvoru, tak jestli platí OZP plastiku dělohy a podvázání k stydkým kostím, kterou mně chce gynekoložka udělat. Také bych si raději dělohu nechala odebrat. Je mi 53 let jsem v pořádku, moč udržím až až, ba naopak, spíše musím více tlačit při močení, aby šla ven. Menzes nedostávám již 3 rok, tak jestli by pro mě nebylo lepší řešení, dělohu odebrat na moje přání. Cviky nepomáhají. Jde to vůbec? Chci ještě zdůraznit, že beru valaciklovir, kvůli genitálním oparům, proto odmítám tu plastiku s podvázáním ke stydkým kostím, kde právě dostávám opary, abych je po zákroku, nedostávala těch oparů vícero. A též mě začíná tlačit v podbřišku, ale jak jsem už uvedla, moč mi v žádném případě neuchází. Poradil by jste mi prosím a jsou všechny zákroky "na pokladnu"? Předem moc děkuji za odpověď. Eva

Odpověď odborníka:

Ano- operační zákrok vyndání dělohy pochvou + plastiky platí v plné výši pojišťovna, nic nebudete platit ! Při sestupu rodidel a dělohy je lépe zároveň i dělohu vyjmout, aby dále nesnižovala pochvu. Na genitální herpes nemá operace vliv

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
operace. delohy | Od: vera | 9.10.2015 21:55
Mam 9dni. Po.operaci delohy. A.
Stale spinim
je.to.normalni s bolestmi v
podbrisku. Vera
reagovat
re:operace. delohy | Od: uLékaře.cz | 13.10.2015 09:43
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: