Pcos po porodu

Dobrý den, kvůli psoc a protilátkám proti spermiím jsem podstoupila IVF. Díky tomu se nám podařilo otěhotnět. Rok po po porodu jsem začala mít pravidelnou menstruaci, což jsem nikdy neměka (vlastně jen v době hormonální antikoncepce). Cykl mám dlouhé 40 dni (+-2). Je možné, že se Pcos zlepšili? Začala ovulace a já mohla přirozeně otěhotnět. Děkuji ua odpověď

Odpověď odborníka:

Není to vyloučené je možno to ověřit ultrazvukem a ovulačními testy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: