Piha

Dobrý den piha nesvědi,nepřekážì, nebolí a mám ji od malička . Chtěl bych se zeptat jestli musím jít na vyriznutí a jaký způsobem než vyříznutím by to šlo děkuji

Odpověď odborníka:

Tento projev není nebezpečný a vyříznutí rozhodně nutné není. Dá se šetrně odstranit laserem či elektrokauterem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: