Pneumonie

Dobry den,rada bych znala Vas nazor na tuto vec.Muj syn 2.5 roku od ledna pokaslaval.Kasel byl suchy,lecila jsem ho doma cibuli a leky na suchy a drazdivy kasel.Na zacatku unora dostal teploty,ale jen do 38 stupnu,a tak jsem s nim sla k Dr.poslechove byl cisty ale i tah ho poslal na RTG,kde mu zjistili Atypicky zapal plic snad virovy.Bral Summamed a po dobrani AtB sel na CRP a KO.Vse mel vporadku a poslechove taky.Jenze syn stale pokaslava stejnym kaslem,suchym a drazdivym.Mam strach zda to ma doleceny dle Dr je vse vporadku kdyz nema teplotu a vysledky jsou take dobre.Nemam radeji pozadat o kontroli RTG? moc dekuji za odpoved ,Monika

Odpověď odborníka:

Dobrý den Moniko! Pokud se vám váš synek stále nezdá být úplně v pořádku, rentgen plic i krevní testy je určitě možné zopakovat.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: