Po druhé slepé střevo ??

Dobrý den, asi před rokem jsem byla na operaci slepého střeva. Byla jsem i v lázních kde jsem byla u gynekologa. Udělal mi ultrazvuk a řekl že to vipadá dobře že tam žádné srůsty nevidí. Párkrát (i po příjezdu z lázní) mě trochu bolelo u té jizvy,ale trvalo to tak 2-3 dny a pak to přestalo.. Těď mě to od soboty začalo zase bolet ale víc než jindy a bolí to přesně tak, když jsem měla slepé střevo. Nemohl se mi tam znovu udělat nějaký zánět, nebo srůsty ? Pořád čekám jestli mě to přejde ale zdá se mi že to bolí čím dál víc. Prosím poraďte mi. Je mi 13.

Odpověď odborníka:

Po operaci slepého střeva, nemůže dojít ke druhému zánětu slepého střeva. Spíše se může jednat o gynekologický problém - pokud to bolí čím dál více, pak okamžitě navštivte gynekolga - pokud te neshledá příčin u potíží, pak ihned na chirurgii. Prosím neotálejte a pokud je Vám třináct let, pk to ihned sdělte svým rodičům.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x