Po operacii krčných mandlí

Dobrý deň.Mam 47 rokov a som 5 mesiacov po operácii krčných mandlí no mam stále v ústach pocit kyslej chuti a miesta po mandliach ma stále dosť pobolievajú. Je to normálne po takej dobe, že mam s tým ešte taký problém?Nemohla tam zostať nejaká infekcia? Teraz mam aj problém z obličkami v moči som mal hnis aj krv no na urologickom vyšetrení sa nenašiel žiadny kameň,nemôže to byť nejaký spoločný problém,myslím nejaká infekcia ktorá sa mohla dostať do obličiek.Ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na dálku nelze spekulovat, domluvte se se svým obvodním lékařem na podrobnějším vyšetření. Pokud máte v moči hnis a krev, je potřeba infekci léčit antibiotiky (což vy nepíšete) a být pod kontrolou lékaře na urologii delší čas. Ohledně mandlí bych doporučovala kontrolu na ORL ambulanci, kde vás musejí prohlédnout a zhodnotit důvody bolestí, mohou udělat stěr na bakterie a mnoho dalších kontrol, prosím, navštivte je a podrobně informujte o svých potížích a pocitech. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x