Operace krčných mandlí

Dobrý deň, mam dotaz som už 6 týždňov po operacii mandlí no v ustach mam taku nepríjemnu kyslú chuť a nevnímam chuť jedla len tak na 30-40 %. Je to normalny stav po operacii? Vrati sa mi chuť ? Ďakujem Pavel

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je to zcela normální stav, návrat k normálu může postupně trvat i několik měsíců. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: