Podezřenina rakovinu děložního čípku

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Minulý týden v sobotu jsem poprvé spala se svým přítelem a od té doby je mi nějak divně. Vždycky jsem měla výtoky, nemohu se jich zbavit, ale dnes ráno jsem objevila nahnědlý výtok, který mívám před menstruací. Menstruaci jsem však měla teprve před 14 dny, takže ji určitě nebudu mít ani v nejbližších dnech. Musím také podotknout, že sex pro mě nebyl příliš příjemný, bylo to trochu bolestivé. Mám strach, že jde o příznaky rakoviny děložního čípku. Co myslíte, paní doktorko? V pondělí jdu ke gynekologovi a ráda bych si nechala toto vyšetření provést. Bude to stát nějaké peníze nebo je to vyšetření zdarma? Kdyby nešlo o rakovinu děložního čípku, ale o jiné onemocnění, poznal by to pan doktor? Mám strach, že by mohlo jít i o AIDS.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemáte být z čeho vyděšená, rakovina to nebude, spíše mohlo být krvácení z panenské blány.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: