Podvázání vaječníků

Dobrý den, ráda by jsem se zeptala na podvázání vaječníků. Je mi 28 let a mám za sebou 4 císařské řezy. U posledního císařského řezu byly komplikace a bohužel mě nikdo neinformoval o možnosti podvázání vaječníků. Jsem 7 týdnů po "porodu". Za jak douho by jsem mohla podstoupit tento zákrok? Je možné jít na podvázání vaječníků i když plně kojím? Bude mi chodit menstruace i po zákroku? Budu muset opět dodržet šestinedělí? Moc děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Žádné šestinedělí držet nebudete muset, menses vám bude přicházet stejně jako před výkonem,gravidita vám při plném kojení nehrozí,počkejte až přestanete kojit a potom podstupte tento zákrok. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: