Pohlavní nemoc?

dobrý den , mám na vás dotaz. Přibližně před 3 měsíci jsem se vyspal s holkou kterou jsem zbalil na diskotéce. Měli jsme sex bez kondomu. Cca po týdnu mě začal pálit penis při močení, začalo svědění, a myslím i že na trenýrkách se mi objevovala taková malinká žlutá skvrna. Všechny tyto příznaky "odešli" a jediné co mi zůstalo jsou takové světlehnědé skvrnky u penisu. Jsem silnej flegmatik takže abych si došel k lékaři .. to furt odkládám, potřeboval bych vaši diagnozu abych slyšel jestli je to vážný. A eště jeden dotaz: můžu prozatím než si zajdu k doktoru brát antibiotika co mám doma?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jakube. Nesjíš jste se opravdu nečím infikoval a pokud budete návštěvu lékaře odkládat, tak si jenom pohoršíte - nemluvě o tom, že můžete nějakou další náhodnou známost díky svému flegmatizmu taky nakazit. A co se týče svévolné léčby antibiotiky - nejsou antibiotika jako antibiotika, ne každé antibiotikum zabere na každou infekci. V první řadě je třeba vyšetřit, čím jste se nakazil a pdle toho pak zvolit dané antibiotikum. Ať je pro Vás ponaučením, že krátké chvíle rozkoše bez ochrany mají trpké důsledky...

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: