Pohlavní nemoc??

Dobrý den, 20. června jsem měl nechráněný orální styk. CCa týden po se dostavil čirý výtok + později tmavý. Cca po týdnu a půl problém odezněl. Byl jsem 2x testován na Kapavku, Chlamýdie + 1x testován na urologii na ostatní, které si již ani nepamatuji. Nalezen nějaký Stafylokok a léčen týden Ofloxin. HIV bylo testováno 1 měsíc po riziku. Nicméně mám stále mírnou prasklinku na žaludu, aktuálně trošku chraptím a jsem zahledněný. V pátek se mi objevila svědivá virážka, která je mírně lepší ale ještě nezmizela, kterou přikládám + mám bolesti šíje a zvětšené uzliny vzadu na krku, v tříslech možná trošku taky, ale nejsem si jist. Zároveň ještě dotaz, mohou být zvětšené uzliny vzadu na krku a ztuhlost krku i od puštěné klimatizace, která mi minulý týden foukala zezadu? Dost se obávám HIV nebo Syfilis... :/ případně může to být něco jiného? Mohu se nechat od rizika již testovat, ikdyž jsem bral 5 dní antibiotika a dobral je 7.8.2015? OPRAVA TEXTU PŘEDCHOZÍHO DOTAZU: test na HIV 1 měsíc po riziku Děkuji

Odpověď odborníka:

HIV aby byl validní se doporučuje za 2-3 měsíce po rizikovém styku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plný nos jemně vyčistí sůl
Články: Plný nos jemně vyčistí sůl
Ucpaný nos je nepříjemná...
Jsem těhotná. A mám nádor…
Články: Jsem těhotná. A mám nádor…
Pokud se v těhotenství...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Články: Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Bolestivé a rozedřené ústní...
Osteogenesis imperfecta
Články: Osteogenesis imperfecta
Osteogenesis imperfecta je...
Zbavte se „svátečních kil“ jednou provždy
Články: Zbavte se „svátečních kil“ jednou provždy
Ačkoliv jsou vánoční svátky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x