Pohlavní nemoc??

Dobrý den, 20. června jsem měl nechráněný orální styk. CCa týden po se dostavil čirý výtok + později tmavý. Cca po týdnu a půl problém odezněl. Byl jsem 2x testován na Kapavku, Chlamýdie + 1x testován na urologii na ostatní, které si již ani nepamatuji. Nalezen nějaký Stafylokok a léčen týden Ofloxin. HIV bylo testováno 14 měsíc po riziku. Nicméně mám stále mírnou prasklinku na žaludu, aktuálně trošku chraptím a jsem zahledněný. V pátek se mi objevila svědivá virážka, která je mírně lepší ale ještě nezmizela, kterou přikládám + mám bolesti šíje a zvětšené uzliny vzadu na krku, v tříslech možná trošku taky, ale nejsem si jist. Zároveň ještě dotaz, mohou být zvětšené uzliny vzadu na krku a ztuhlost krku i od puštěné klimatizace, která mi minulý týden foukala zezadu? Dost se obávám HIV nebo Syfilis... :/ případně může to být něco jiného? Mohu se nechat od rizika již testovat, ikdyž jsem bral 5 dní antibiotika a dobral je 7.8.2015? Děkuji

Odpověď odborníka:

Potíže po klimatizaci jsou časté, jste přeléčen antibiotiky testy jsou negativní nedělejte si zbytečné obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: