Poloha dítěte

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je pravděpodobné (nebo dokonce jisté?), že když je dítě v 35+5 v poloze PPH II (pochopila jsem, že to znamená normálně hlavičkou dolů), tak v této poloze už zůstane až do porodu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Je to velice pravděpodobné i když se to nedá tvrdit na 100 procent.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
U Bechtěrevovy nemoci na spánku záleží
Články: U Bechtěrevovy nemoci na spánku záleží
Každý člověk stráví...
Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Články: Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Bujná kštice, to je sen...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
Nedonošený novorozenec
Články: Nedonošený novorozenec
Nedonošený novorozenec je...
Vyšetření krevního tlaku
Články: Vyšetření krevního tlaku
Měření krevního tlaku je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: