Pooperacni modriny

Dobry den, pred 5 mesici jsme rodila akutnim cisarskym rezem {eklampsie}, pote jsme byla na 6 dni uvedena do umeleho spanku a nasledne jsme mela behem 14 dne dve dalsi operace {vnitrni krvaceni - riziko otravy krve a pote hematom mezi mocovym mechyrem a delohou}. Nyni se zda, ze uz jsem vporadku. Beru uz jen Anopyrin 100g 1x denne. Chci se zeptat, zda je normalni, ze na veskerych mistech, kde jsme mela modriny je kuze o par odstinu tmavsi? Zda se ze nebledne. Dekuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kůže se může odbarvovat až měsíce. Pro jistotu ukažte tmavá místa svému ošetřujícímu lékaři, který posoudí, zda je stav ještě normální.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: