Pooperacni stav, nebo mozna komplikace?

Dobry den, jsem po operaci C5/6, C6/7, nahrada plotenek. Vse v poradku...nyni 10dni po operaci mne zacaly trapit bolesti hlavy ,mozna trojklaneho nerv?u?..bolest je za pravym uchem, v uchu, temeno hlavy zuby, spodni celist, jakoby zespoda ...Je mozne, aby se operaci "spustil"..trojklanny nerv?...leky nezabiraji a kdyz tak na chvili....Nebo je to jen pooeracni stav? na kontrolu mam jit az za tri mesice, tak abych neletela do nemocnice zbytrecne drive, nebo naopak neco nezanedbala?...Dekuji Monika

Odpověď odborníka:

Jistě nelze vyloučit souvislost s operací, ale ani potvrdit. Je třeba neurologické vyšetření, aby bylo provedeno vyšetření, které příčinu potíží lokalisuje. Podle nálezu potom léčba. Na kontrolu se odeberte co nejdříve, vámi uvedená doba je příliš daleko.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: