Pooperační potíže

Dobrý den, jsem po operaci karpál. tunelu. Asi tři měsíce po operaci se mi vrátily bolesti ruky a prsteníček, pokud jej ohnu, nejde dát nazpět. Prosím můžete mi poradit, co dělat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. O tom zda se operace povedla rozhodne kontrolní EMG vyšetření , které srovná výsledek s předoperačním stavem. Bolesti mohou být i jiného původu. Prsteníček se syndromem kapr tunelu nesouvisí, nejspíše se jedná o postižení šlachy a řeší se obstřikem či malou operací.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: