Porucha cyklu

Hezký den, cca půl roku beru antikoncepci Mywy. Předtím jsem byla asi tři roky bez antikoncepce. Protože jsme jeli na dovolenou, rozhodla jsem se pokračovat s prášky bez vynechání pauzy, abych tam nedostala menses. Minulý týden jsem jeden den špinila, poté to bylo dobré. Toto pondělí opět špinění, v úterý krvácení, středa špinění a dnes ráno jsem měla opět krvácení s typický menses příznaky. Ale menstuaci mám dostat až za necelý týden (v úterý). Je možné, že to je tím, že jsem pokračovala dále v práškách? V pondělí jsem byla u své gynekoložky, protože jsem do toho měla svědění a mírnou bolest, bohužel mě odbyla s tím, že to je normální. K tomu mám přes dva roky žlutý výtok, na který mi nic nezabírá (dělala jsem si výplachy, brala globuly a dávala si různé gely, jako je např Lactofeel.). Jsem už z toho zoufalá. Předem moc děkuji za odpověď. S pozdravem Michaela

Odpověď odborníka:

Zdravím Vás..no asi tady taky nic nevymyslím, možná má vaše lékařka pravdu, jenom spolu nějak těžko hledáte společnou řeč.. takže pokud se vám něco nezdá, musíte zkusit jiného gynekologa, který by vám měl poradit co s tím výtokem, udělat nějaká vyšetření, vyloučit nějakou infekci, která se vám pořád vrací atd., takže tady asi bez vyšetření nic nevyřešíte... pěkný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Účinná léčba vypadávání vlasů pomocí Renokinu
Články: Účinná léčba vypadávání vlasů pomocí Renokinu
Vypadávání vlasů může být...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Varikokéla, ryze mužský problém
Články: Varikokéla, ryze mužský problém
V podstatě se jedná o...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Vypozorujte si předpoklady ke vzniku rakoviny
Články: Vypozorujte si předpoklady ke vzniku rakoviny
Přinejmenším 85 % zhoubných...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: